OVER ONS

Uitgeslapen Goed!

Voor elk project een maatwerk oplossing.

Kwaliteit staat bij Polma hoog in het vaandel: uw nachtrust is onze zorg. Polma Matrassenfabriek ontwikkelt en produceert een complete serie hoogwaardige matrassen. Een team van gespecialiseerde vakmensen is iedere dag bezig een uitstekend product voor u te maken, die aan alle normen voldoen.

Geen enkele matras verlaat onze fabriek zonder zorgvuldige eindcontrole. Alleen zo kunnen wij het comfort, optimale kwaliteit en duurzaamheid van onze producten blijven garanderen.

Service betekent voor Polma Matrassenfabriek ook een heel snelle en correcte levering, door het hele land. Niet alleen voor de standaard maten, maar ook voor afwijkende buitenmaten.

bedden voor scheepvaart - polma.nl

Scheepvaart

Voor de scheepvaart hebben wij diverse projecten opgeleverd. Voor de beroepsvaart maken we alle soorten matrassen kunnen op elke gewenste maat gemaakt worden. We maken ook brandvertragende matrassen met certificaat.

Voor de pleziervaart maken we ook alles op maat ook met de boeg meelopende matrassen is mogelijk

bedden voor hotels - polma.nl

Hotels

Projecten voor de hotelbranche doen wij het vaakst. Van budget tot zeer luxe opties. Van boxsprings met lederlook tot meubelstoffen. Ook is het mogelijk om het te instaleren en de oude af te voeren.

bedden voor bungalowparken - polma.nl

Bungalowparken

Sinds een aantal jaar mogen wij ook diverse bungalowparken van boxspring en matrassen voorzien.  Maar ook leveren we dekbedden en kussens en matras beschermers. Met onze ruime ervaring leveren wij ook voor uw project een passende oplossing.

Maatwerk van budget tot uiterst luxe

Uw gasten willen op een kwalitatief goed bed slapen. Maar welk bed is voor uw branche het beste geschikt?

Bij Polma Matrassenfabriek hebben wij reeds meer dan 27 jaar ervaring in het maken van boxsprings en matrassen voor elke branche.

Betaalbare bedden, luxe matrassen, afwijkende maatvoering, andere materialen voor de afwerking. Bij ons wordt alles ambachtelijk gemaakt op bestelling en nagenoeg alles is mogelijk. Heeft u specifieke wensen, neem gerust contact op en wij informeren u over de mogelijkheden.

IMG-20190330-WA0000 1

Meer weten over onze producten?

Laat u terugbellen door één van onze adviseurs. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden die wij hebben voor uw project.