Informatie over onze matrassen

20181214_094608 (002)

Polma Pocketvering Matrassen

Polma Pocket vering matrassen bestaan uit een soepel en buigzaam veren systeem van 290 tonvormige veren die, in hoesjes verpakt, zorgen voor een stabiel ligcomfort. Hoogwaardig staal in een 7-zone slaapsysteem met een dikte van 1,8 en 2,0 mm. Deze matrassen zijn geschikt voor verstelbare matrasbodems en beschikken over een uitstekende ventilatie en vochtregulatie. Polma Pocket vering matrassen zijn leverbaar in alle maten en gewichtklassen.

Elegance / Eminent / Ambassador / Kardinaal

Polma bonell matrassen

Polma Bonell interieur matrassen staan voor topkwaliteit in de niet-buigzame binnenvering matrassen. De 5-slag Bonell vering - een aan elkaar verbonden systeem - bestaat uit een 2,2 mm thermisch gehard stalen kern met 120 veren per m2. De kern wordt afgedekt met een 1 cm dikke protectielaag. De zijbalken bestaan uit hoogwaardig polyether. Bonell vering matrassen onderscheiden zich door een optimaal ligcomfort, duurzaamheid en een uitstekende vering en vochtregulatie. Geschikt tot zelfs 120 kg.

Omega / Allure / Belle Epoque

binnenveringmatras
IMG-20190330-WA0000 1

Polma Boxspring combinatie

Boxspring
De boxspring een massief houten frame en Bonnell interieurvering vormen samen de duurzame basis van het bed.

Pocketvering matras - gestoffeerd
De gestoffeerde pocketveringmatras, met 7 comfortzones en 300 afzonderlijk verpakte pocketveren per vierkante meter, biedt optimale lichaamsondersteuning vanwege de hoge veerkracht en uitstekende drukverdeling.

Matras topper
Het topmatras verhoogt de levensduur van uw matras en beschermt het tegen stof, puin en transpiratie.

Polma Polyether Matrassen

Polyether matrassen zijn er in veel soorten. De duurzaamheid wordt vooral bepaald door het soortelijk gewicht (SG). Hoe hoger het SG, des te groter de duurzaamheid en het ligcomfort. Aanbevolen voor dagelijks gebruik wordt een SG hoger dan 35. Lagere SG's zijn over het algemeen geschikt voor minder intersief gebruik. Polyether matrassen (uitgezonderd Koudschuim-polyether) hebben goede ventilerende en vochtdoorlatende eigenschappen. De matrassen zijn wel geschikt voor verstelbare bedbodems. Alle polyether-soorten zijn CFK-vrij geschuimd.

Cinquante SG 50 / Superieur SG 44 / Polma de Luxe SG 44 / Polma SG 40

sg40 matras
polma matrassenfabriek (42)

Overige producten

Polma Matrassenfabriek ontwikkelt en produceert complete series hoogwaardige matrassen voor optimaal slaapcomfort. Naast eerder omschreven producten kunt u bij Polma ook uitstekend terecht voor matrassen voor caravans, jachten en scheepvaart (gecertificeerd). Verder heeft Polma een breed assortiment baby- en juniormatrassen, diverse lattenbodems, topmatrassen, hoofdbord, hockers.

Baby & junior matrassen / Topmatrassen / Lattenbodems

Meer weten over onze producten?

Laat u terugbellen door één van onze adviseurs. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden die wij hebben voor uw project.